21 augustus 2012 Lees Meer →

Stöppelhaene 2012: de laatste voorbereidingen

stoppelhaene

Het is dinsdag, één dag voor de start van Stöppelhaene 2012.
Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen en er is al heel veel werk verzet. Tot zover loopt alles op rolletjes, zelfs de weersvoorspellingen zijn positief.

De eerste werkzaamheden begonnen al vroeg in het jaar, commissies komen tezamen en brainstormen over de Stöppelhaene die komen gaat. Verbeterpunten worden besproken en nieuwe activiteiten worden bedacht. Als alles uitgedacht is en het oogstfeest bijna start wordt het Stöppelveld uit de grond gestampt. Naast de opbouw van het veld wordt het gehele centrum van Raalte in de juiste sfeer gebracht en vele straten worden versierd. Het is ieder jaar weer een prachtig gezicht.

Alle vrijwilligers die zich hebben ingezet en alle vrijwilligers die zich tijdens Stöppelhaene in gaan zetten kunnen niet wachten tot het zover is, hopelijk denkt u daar net zo over en zien we u allen in Raalte. Op deze website staat een overzicht van alle activiteiten.

De kaartverkoop voor donderdagavond gaat hard maar er zijn nog kaarten te koop. De avond om topartiesten aan het werk te zien, het wordt volop genieten. Kaarten zijn te koop bij Annie Schulten en via de website en Facebook. Tot slot: een hele fijne Stöppelhaene gewenst!

Reageren?