21 augustus 2012 Lees Meer →

SW4D Fit! bereikt max. aantal deelnemers

logo-sw4d

Zou er behoefte zijn aan een trainingsprogramma voor mensen die één of meerdere dagen willen deelnemen aan de 20 kilometer van de Sallandse Wandelvierdaagse? De organisatie van het wandelevenement dacht van wel en heeft het gelijk aan zijn zijde gekregen. Enkele weken na de publiciteit rond ‘SW4D Fit!’ kan al worden gemeld dat het max. aantal deelnemers van 25 is bereikt.

Een 76-jarige vrouw uit Raalte was de gelukkige die dinsdag 21 augustus als de laatste deelnemer kon worden ingeschreven. ‘Daarmee kunnen we concluderen dat er absoluut behoefte is aan een trainingsprogramma. En dat de media-aandacht en de voorlichting tijdens onze eigen Zomertoer langs de dorpsfeesten hebben gewerkt’, vertelt Maaike Heethaar namens de Sallandse Wandelvierdaagse.

Wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis gaan op zaterdag 8 september van start met een gemengd gezelschap. ‘We hebben deelnemers van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen en ze zijn afkomstig uit zowel Raalte als de buurtdorpen. Er hebben zich zelfs deelnemers uit Rijssen en Wierden aangemeld’, aldus het enthousiaste bestuurslid en tevens mede-initiatiefnemer van ‘SW4D Fit!’

Het maximaal aantal deelnemers voor de eerste trainingsgroep is dus bereikt. Inschrijving is nog wel mogelijk via maaike@sw4d.nl, maar deze aanmeldingen worden op een reservelijst geplaatst. De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse is verder zeker van plan om een vervolg te geven aan ‘SW4D Fit!’. Hou hiervoor de website www.sw4d.nl nauwlettend in de gaten.

Reageren?